ioana-popescu

12 octombrie 2009

Sa ma asha pe aia care il ataca pe mutu!

Filed under: Mass-Media —— ioana-popescu @ 23:15
ok, poate postul asta o sa imi creeze probleme, dar si ce? Nu vi se pare ca romanii sunt ca oile? Daca oaia sefa se duce intr-o directie, se duc toate! Acum 80% din populatia tarisoarei s-a aliat ca sa spuna ca mutu e iar nebun , ca iar se duce cu fetele, ca iar joaca prost, asta din cauza ca LIBERTATEA i-a pozat pe el, pe Alex, pe Crang si pe retardul de Cristea la masa cu doua pitzipoance la fel de retarde. NU retrag cuvintele! Dar cu ce te distrezi mai usor si de ce sa faci misto in tara asta decat de doua pitzipoance proaste, una  blonda, alta bruneta, care bolboresesc agramat dar arata cat de cat bine?!
Sincer, daca as fi fost in locul lui Adi, si eu ma distram cu paparudele astea doua: una sustinea ca s-a f..cu nu stiu ce ronaldo si etc prin Ibitza, alta se dadea mare hartista si era plina de rashini! Cred ca as fi murit de ras cu ele la masa! Sincer, eu stiu cat de istet e Adi, sunt convinsa ca a ras cu lacrimi cu Crang dupa ce s-a despartit de cele doua panarame.
Mi s-a parut insa nesimtire din partae lor sa nu il apere deloc pe cel care le-a dat de baut, si sa spuna: domle’ Mutu a baut votca , vin etc etc… ce sa mai zic: paparude nesimtite!
Stiti ce ma mai enerveaza? Podibonderistii asta din sport, care se fut cum pot si pe unde pot inainte de toate meciurile importante sau dupa ele, dar numai Mutu e prins de fiecare data! Asa cum sunt prinse persoanele care apar la TV f des. Evident, un fotbalist nou nu prezinta interes, dar un Mutu, Chivu ce apar imediat pe pagina 1 sunt vanati, recunoscuti si stresati de toti si de toate cu 90% mai mult decat ceilalti.

Lasă un răspuns

(insereaza codul din stanga)

© 2018 ioana-popescu   Powered by WordPress MU.
Hosted by www.weblog.ro

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X