ioana-popescu

28 decembrie 2009

Sunt cu Nanny!

Filed under: Diverse —— ioana-popescu @ 16:20

Detalii incendiare pe http://alessandrobarsacchi.blogspot.com

Azi noapte ne-a vizitat un tip. Un prieten de-al lui Ales (Ale cum ii zic prietenii si familia, Alessandro cum ii zic astia de la Braila, Sandro cum ii spune Diana, Nanny cum trebuia sa il cheme de fapt, caci asa vroia sa il boteze tatal lui, si cum de acum incolo o sa ii zic si eu!) un DJ cat de cat cunoscut in zona, dar cu mari pretentii de STAR. Tipul, cum am spus, avea mari pretentii de star. Problema ptr el nu a venit numai dupa ce i-am ghicit in palma, si, asa cum fac toti carora le ghicesc, la inceput rad, apoi se caca pe ei, si ma roaga sa le spun TOT, si cand i-am aratat cateva filmri pe interner de la cele mai importante emisiuni din Romania unde eu si Alina am fost. Nu a putut intelege cum suntem chemate asa de des la televiunile cele mai importante in Romania. In Italia trebuie sa dai multi bani ca sa apari la televizor doar o singura data!, a zis el un pic trist .
Nu comentez stilul de muzica pe care il face, caci nu imi place stilul jazz&house&underground, dar sunt convinsa ca o face bine si sunt persoane care sunt fani, ci doar ideea ca in Italia, credea el, nu faci nimic fara bani, Ideea este ca, si i-am spus, sunt mii de persoane si in Romania, care vor sa apara al televizor, si degeaba fac o data un scandal, ca a doua ora nu sunt chemate. Uneori sunt rea, asa ca i-am spus, simtindu-i profunda dorinta de a aparea si el la tv o data, macar: Daca vrei, faci cu noi o piesa si o sa te cheme in Romania.
Cand a plecat, DJ-ul, din fitos ce este a zis ca se muta in Romania si m-a rugat daca pot sa ii fac cunostiinta cu o romanca, caci sunt citez:mult mai destepte ca italiencele
Deci, cum am spus, 1-0 pentru Romania. :D

http://alessandrobarsacchi.blogspot.com/2009/12/l-amore.html/Syq5mohOooI/AAAAAAAAAJY/23Q7zahTV14/

Lasă un răspuns

(insereaza codul din stanga)

© 2018 ioana-popescu   Powered by WordPress MU.
Hosted by www.weblog.ro

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X